پارتیشن فریم لس چیست؟سوالی پر تکراری که افراد هنگام انتخاب پارتیشن محیط اداری باز ما می پرسند. پارتیشن فریم لس یکی از انواع پر طرفدار پارتیشتن اداری و حتی مسکونی است. اما بیشترین استفاده از آن در محیط های اداری می باشد.
پارتیشن های اداری یکی از بهترین راه ها برای مدرینته و بهینه کردن فضای کاری هستند. مزایای استفاده از پارتیشن اداری بر کسی پوشیده نیست.
پارتیشن یندی اداری دارای انواع مختلفی است. بر خلاف دیوارهای آجری و بتنی غیر قابل انعطاف، پارتیشن ها به دلیل تنوع در نوع متریال و ساخت و انتعطاف پذیر بودن در هر محیطی بسیار در طراحی فضاهای اداری محبوب شده اند.
انواع پارتیشن اداری
همانطور که اشاره کردیم پارتیشن ها انواع مختلفی دارند. اما ما در این مطلب قصد داریم یکی محبوترین آن ها یعنی پارتیشن فریم لس بررسی کنیم. قبل از توضیح اینکه پارتیشن فریم لس چیست و چه مزایا و معایبی دارد، به طور مختصر نگاهی می اندازیم به انواع پارتیشن ها.
انواع پارتیشن از لحاظ نوع متریال
پارتیشن ام دی اف (هایگلاس/مات)
پارتیشن شیشه ای(فریم لس/فریم دار)
پارتیشن آلومینیومی
انواع پارتیشن از لحاظ نوع ساخت
1-متحرک
با استفاده از پیچ و مهره به زمین متصل می شود و قابلیت جابه جایی دارد)
انواع پارتیشن های کشویی،تاشو و ریلی نیز از نوع متحرک هستند.
2-ثابت
به طور ثابت در محیط وصل می شوند و قابلیت جابه جایی ندارند.
پارتیشن فریم لس
پارتیشن فریم لس (framless partition) که ترجمه تحت اللفضی آن پارتیشن بدون قاب است نوعی از پارتیشن بندی های مدرن است. پارتیشن فریم لس نوعی از پارتیشن شیشه ای است که از لحاظ ظاهری به صورت تمام شیشه و بدون استفاده از هیچگونه قاب یا فریم چوبی یا آلومینیومی می باشد.
نحوه اتصال این پارتیشن ها به زمین از طریق یک نوار کانال نگهدانده u شکل با ضخامت بسیار کم است. بخشی از این نوارها به ارتفاع 1 الی 2 سانت در داخل زمین کار می شود و شیشه های پارتیشن که باید از نوع نشکن باشند در این نگهداره ها جا گذاری و ثابت می شوند.
یا نوع دیگری از نگهدارنده به صورت مستطیل با ابعاد کوچک فقط در گوشه های پایینی پارتیشن با پیچ و مهره های مربوطه در زمین متصل می شوند.
مزایا و معایب پارتیشن فریم لس
حالا که می دانیم پارتیشن فریم لس چیست بهتر است با مزایا و معایب این پارتیشن نیز آشنا شویم.
درست است که استفاده از پارتیشن های شیشه ای به دلیل جذابیت ظاهری و نمای مدرن هم در واحدهای مسکونی و هم اداری مورد استفاده قرار می گیرد اما بیشترین موارد استفاده از این نوع پارتیشن بندی با این ویژگی ها، در محیط های اداری است.
اشغال فضای کمتر نسبت به پارتیشن های ام دی اف، دو جداره و دیوارهای آجری
ارائه فضای یکپارچه و مدرنیته و لوکس
ارائه نمای واضح و بدون مانع به کل محیط اداری
عدم وجود مرزهای قابل مشاهده مانند انواع قاب های آلومینیومی یا چوبی
قیمت مناسب نسبت به پارتیشن های دیگر یا استفاده از دیوارهای آجری
مناسب برای محیط های اداری کوچک و بزرگ
پارتیشن های شیشه ای مخصوصا انواع فریم لس، با ایجاد خطای دید در ناخودآگاه، فضا بسیار بزرگتر از انچه که هست نشان می دهد.
داشتن فضای پر نور و روشن نیز یکی دیگر مزایای استفاده از پارتیشن فریم لس است.
حتی با استفاده از سیستم های شیشه های هوشمند می توانید، مسئله نبود مانع دید که ممکن است در برخی از محیط ها مشکل محسوب شود را حل کنید.
نیاز به نظافت مدام، امکان ضرب و آسیب دیدگی نیز از معایب این نوع پارتیشن می باشد. همچنین این پارتیشن ها نسبت به پارتیشن های دیگر از عایق صوتی ضعیف تری برخوردارند.
در زیر نمونه هایی از پارتیشن های فریم لس شیک و زیبا در سال 2021 را به عنوان ایده برایتان قرار داده ایم.
پارتیشن بندی و طراحی دکوراسیون اداری خود را به تیم حرفه ای و با سابقه ی سازینه چوب بسپارید. این مجموعه با بیش از 15 سال فعالیت در این حوزه و همکاری با بیش از 100 مجموعه و سازمان معتبر در سطح کشور، یکی از معتبرترین مجموعه های طراحی و اجرای انواع پارتیشن و دکوراسیون اداری می باشد.
10 نمونه پارتیشن فریم لس شیک و مدرن
ن